Contact

Adresgegevens

Villa (bezoekersadres)

Kanaalweg 3b
2628 EB Delft
Openen in Google Maps

ISH

Prof. Schermerhornstraat 123
2628 PZ Delft
Openen in Google Maps

Mijnbouwplein

Mijnbouwplein 33
2628 RT Delft
Openen in Google Maps

De routebeschrijving naar ons bezoekersadres vindt u onderaan deze pagina.

Servicedesk

De Servicedesk is te bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.
015 – 30 30 123
servicedesk@qdelft.nl
https://issues.qdelft.nl

Routebeschrijving

Met de auto

Stel je navigatie in op 'Mijnbouwstraat'. Na de bushalte (aan je rechterhand) op de Mijnbouwstraat sla je bij de eerste mogelijkheid rechtsaf. Je ziet dan aan je linkerhand een parkeerterrein waar je kunt parkeren als je bij onze locatie 'Mijnbouwplein' moet zijn. Als je bij een van onze locaties ‘ISH’ of ‘Villa’ moet zijn, dan rijd je langs dit parkeerterrein, sla je daarna rechtsaf en zie je aan het einde van dit pad aan je rechterhand een tweede parkeerterrein. Let op: dit parkeerterrein is niet meer bereikbaar via de Kanaalweg.

Routebeschrijving openen in Google Maps

Op dit moment zijn er werkzaamheden aan de Sint Sebastiaansbrug, waardoor het moeilijker is ons te bereiken. U leest hier hoe u bij onze panden en parkeergelegenheid terecht komt.


Met het openbaar vervoer

Je loopt in 10-15 minuten vanaf NS-station Delft CS langs het Barbaraklooster, rechtsaf over Oude Delft en dan linksaf via Achterom. Daarna sla je rechtsaf onder tunneltje door en over de Hambrug. Vervolgens sla je linksaf en loop je langs het water onder de Sint Sebastiaansbrug door. Na 100m bevind zich ons bezoekersadres aan je rechterhand. Voor de actuele tijden kunt u het beste gebruik maken van de OV planner.