Actueel

Blog

De Delftse Bedrijvendagen 2019

De Delftse Bedrijvendagen waren weer een groot succes! Met een gezellig en gemêleerd gezelschap aan collega’s zijn we naar de Aula van de TU gegaan. Het doel van de dag: in gesprek gaan met studenten welke potentieel ons team zouden kunnen versterken.

Verloop van de dag
De dag begon vroeg. We zijn om 8 uur begonnen met het opbouwen van onze stand. Mede dankzij de behulpzame medewerkers van de beurs stonden we ruim voor het openen van de beursvloer klaar voor het ontvangst.

Onder het genot van de nodige kopjes koffie kwam de ochtend rustig op gang. In de loop van de ochtend liep de beurszaal vol en wisten de studenten ons, mede met behulp van de app welke aangeboden werd door de Delftse Bedrijvendagen, al snel te vinden.  Er zijn over de dag dan ook tal van gesprekken gevoerd en contactgegevens uitgewisseld.

Presentatie

We hebben tevens een presentatie geven. Bart en Matas hebben tijdens deze presentatie een introductie gegeven over Q. Zo hebben ze verteld wie we zijn en welke technieken en tools we gebruiken. Daarnaast hebben ze met een kijkje achter de schermen laten zien aan welke projecten we werken en op welke manier we dat doen. Een groep aandachtig luisterende studenten heeft de presentatie bijgewoond en achteraf een aantal interessante vragen gesteld.

Afsluitende borrel
Nadat de beurs om half 5 afgesloten werd, was het tijd voor een borrel. Op die manier hebben we op een informele manier met nog een aantal studenten kunnen kennismaken.  

We kijken terug op een mooie beursdag!