Actueel

Blog

Golden Tenloop

Op Hemelvaartsdag hebben enkele afgevaardigden van QDelft mee gelopen met de Golden Tenloop in Delft. Dit jaarlijkse evenement trekt gemiddeld 4500 lopers. Voor QDelft was dit een goede mogelijkheid om te kijken naar de conditie voor komend weekend. Zoals in een eerder nieuwsbericht aangegeven, gaan meerdere lopers voor Stichting Avavieren rennen in de Maaslandloop. Dit weekend vertrekt een gemêleerd gezelschap richting de startlijn, waar ze voor het goede doel 360 kilometer gaan rennen.

De Golden Tenloop heeft ook gedoneerd aan een goed doel, namelijk de Herman Boerenschool te Delft. Deze school biedt curricula aan in het speciale onderwijs. Ze stimuleren de leerlingen om zelf actief deel te nemen, zo is het motto van de school ook “Leren moet je doen!”.

Een van onze collega’s die heeft meegelopen vertelde het volgende:  

“Het zag er ’s ochtends naar uit dat het druilerige dag zou worden, maar in de middag brak het zonnetje door. Hierdoor werd het perfect weer om hard te lopen. Langs de kant was het erg druk met enthousiaste supporters en ook aan de startlijn stond het vol met ambitieuze lopers. De 10 kilometer was een pittig stuk, vanwege de verschillende steile bruggetjes die je uit je ritme halen. Gelukkig was het overgrote deel door het Delftse Hout overdekt door de vele bomen en daardoor lekker cool. Aan het einde werden we getrakteerd op lekkere verse appels en mandarijnen, waarna we vol trots ons Golden Ten shirts mochten aantrekken.”

We wensen de lopers en rijders komend weekend heel veel succes en plezier! 

Onderwerpen: Golden Ten, Maaslandloop, Netcompany