Actueel

Blog

Maaslandloop 2019

Op 6 en 7 juni gaat de Maaslandloop 2019 van start. Elf gemotiveerde collega’s van QDelft gaan voor het goede doel hardlopen. Naast de elf lopers bestaat het team ook uit fietsers, chauffeurs en navigators om de lopers te ondersteunen.

Dit jaar gaat de opbrengst van de loop naar Stichting Avavieren. Stichting Avavieren zet zich in om voor kinderen en volwassenen met een beperking een vakantie te bieden om nooit te vergeten. Een mooi doel om aan te schenken!

De Maaslandloop is één van de langste recreatieve non-stop estafettes voor het goede doel. De afstand van de loop is 360 km en begint vrijdag ochtend. De loop gaat de hele dag en nacht door en eindigt zaterdagmiddag. Een flinke tocht, waar uithoudingsvermogen, naast het goede doel, centraal staat. Wilt u het Q team en Stichting Avavieren ondersteunen dan kan dit via de actiesite, bijv. middels een donatie of het kopen van een van de wijnpakketten. Verdere informatie (over het team en de sponsoringsmogelijkheden) vind je op de volgende website: https://maaslandloop.qdelft.nl 

Wij wensen het team van Q heel veel succes!

Onderwerpen: Maaslandloop