Actueel

Blog

Doorontwikkeling Delta gegund aan QDelft

Onlangs hebben we een raamcontract ondertekend voor de doorontwikkeling van de applicatie Delta van Stichting Nuffic. Middels een Europese aanbesteding is de doorontwikkeling, het beheer en onderhoud aanbesteed. De tender is uiteindelijk aan QDelft gegund. QDelft heeft deze applicatie in 2016 gebouwd en we zijn erg blij dat we ook de komende jaren de doorontwikkeling van Delta mogen realiseren.

Nuffic is de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag en elf kantoren wereldwijd werken zij aan hun missie: internationale ervaring voor iedere leerling en student.

Voor hun dienstverlening heeft Nuffic onder andere de applicatie Delta ontwikkeld. Dit is een applicatie voor de ondersteuning van diverse beursprogramma’s en tenders voor groepstrainingen. Het doel van de aanbesteding was om een partij te kiezen die de gewenste doorontwikkeling van Delta gaat realiseren en verantwoordelijk is voor het technisch- en applicatiebeheer. Sinds januari 2019 is een enthousiast team van QDelft van start gegaan.

Onderwerpen: Nuffic, Delta 2.0